PITZA SERVICE ANTWERPEN (DAM)

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1169 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pitza Service Antwerpen (Dam). Meer weten? Ontdek meer

20 nov 2022 om 10:23 Pizza's waren lekker en warm
18 nov 2022 om 16:50 Pasta diabolika besteld verre van tomatensaus met grote stukken ui de vraag die ik mij stel is WAAROM!!!
9 nov 2022 om 13:55 Speciaal besteld vóór de opening voor levering om 11u45. Kreeg ik melding om 11u45 dat ze er pas aan begonnen zijn… Halfuur later was het er.. Cheezy bread is ook gewoon maar een kleine kaaspizza. Pizza bolognese wel heel lekker.
24 okt 2022 om 14:07 Bestelling zou 30 min duren. Na 45 min: koude pizza, onbeleefde koerier die bij de buren had gebeld.
16 okt 2022 om 21:37 Alles lekker en warm
9 okt 2022 om 21:25 Eten dat gevraagd werd werd niet geleverd , ipv calzone kebab dat wij 2x hebben besteld werd het 2x gewone calzone , ze waren lekker maar niet wat wij besteld hadden , vandaar de lage score
2 okt 2022 om 18:11 Bevestigd op 40 min & kreeg me eten pas na 1.5 uur. Het eten zag er niet alleen onsmakelijk uit, het smaakte ook nergens naar om het nog netjes te houden. Jalapenosticks waren niet eens deftig gefrituurd, smaakte zuur & waren bekruimeld Nooit meer
30 sep 2022 om 20:23 beleefde courier die me opbelde dat hij vr de deur stond.
29 sep 2022 om 21:12 Was top
16 sep 2022 om 14:46 Verschillende pastas besteld. Totaal geen smaak en bomvol ajuinen, niet voor herhaling vatbaar
16 sep 2022 om 13:54 Delay for the delivery and average quality pizza (not bad but not italian quality for sure).